Info jaluzele orizontale

in Info produse
Descriere jaluzele orizontale
jaluzele orizontale Jaluzelele orizontale pe care le producem noi sunt cu lamela de 25 mm si sunt jaluzele orizontale gama set: adica atat bara de prindere cat si atele au aceeasi culoare cu codul de culoare ales pentru lamela.
Un avantaj al jaluzelelor orizontale este ca prin actionarea baghetei pot fi intredeschise atat cat este nevoie, iar prin actionarea snurului pot fi ridicate pana la inaltimea dorita.
  • Exista 20 de nuante de jaluzele orizontale pe care le putem produce.
  • Jaluzele orizontale sunt actionate manual.
  • Se pot executa jaluzele de pana la dimensiuni maxime de 9 mp pentru o singura jaluzea.
  • Jaluzelele orizontale din aluminiu sunt prevazute cu sisteme de prindere pe orizontala.
jaluzele orizontale
Documentatie Jaluzele orizontale Clasic Amarant®
Acesta este modelul care permite toate tipurile de utilizari, plecând de la aplicatii de dimensiuni mici sau moderate, pâna la aplicatii de dimensiuni maxime in jurul a 9 mp pentru o singura jaluzea.
Sunt prevazute cu sisteme de prindere care permit prinderea jaluzelei atât pe orizontala, cât si pe verticala.
Caracteristici ale materialelor folosite pentru acest tip de jaluzea orizontala:
  • Lamela
Tip material lamela: aluminiu eloxat. Latimea lamelei: 25mm, Grosimea lamelei: 0.19mm. Provenienta lamelei: import SUEDIA. Culorile lamelelor: 20 nuante
  • Garnisa
Tip material: tabla aluminiu vopsita Dimensiunile garnisei:19x27mm Provenienta garnisei: import SUEDIA Culoarea garnisei: aceeasi culoare cu cea a lamelelor.
  • Textile
Tip material: poliester Provenienta textilelor: import SUEDIA Culoarea textilelor: aceeasi culoare cu cea a lamelelor
  • Alte componente
Tip material: material plastic termorezistente Provenienta componentelor: import SUEDIA Culoarea componentelor: aceeasi culoare cu cea a lamelelor
  • Dimensiunea jaluzelei
Latimea jaluzelei: conform dimensiunilor cerute de beneficiar (min. 29cm – max. 300cm). Lungimea jaluzelei: conform dimensiunilor cerute de beneficiar (max. 400cm)
  • Sistemul de actionare
Sistemul de actionare manual este realizat cu un mecanism de rotire a jaluzelelor, actionat cu o bagheta transparenta. Acest sistem permite rotirea jaluzelelor (într-o plaja larga, de aproape 360o) si deci reglarea fluxului luminos ce trece de jaluzea. Sistemul de actionare manual mai contine si un sistem de ridicare a lamelelor.
Blocarea jaluzelei la o anumita înaltime se poate face cu un sistem compact cu role (un blocator) încorporat în garnisa. Blocare si respectiv deblocarea mecanismului se face prin actionarea atei jaluzelei.
Pentru evitarea balansului sau pentru instalarea pe ferestre cu dubla deschidere (orizontala si verticala), se poate monta optional, un sistem de fixare lateral (fie varianta cu pin si cârlig fie varianta cu fixare laterala cu snur de ghidare).