Compania GEN-MARY

Avand o experienta in domeniu de aproape 27 de ani, firma noastra reprezinta cea mai buna alegere pe care o puteti face cand vine vorba de a va decora locuinta sau biroul cu produse destinate atat protectiei solare cat si a privirilor indiscrete.

Lunga experienta de care dispunem, calitatea lucrarilor efectuate, faptul ca am stiut sa ne respectam clientii si sa le stam la dispozitie oferind solutia cea mai potrivita care sa corespunda atat necesitatilor dar si buzunarului fiecaruia ne recomanda a fi partenerul dumneavoastra de succes indiferent daca sunteti in cautarea diferitelor produse pe care le oferim pentru uzul dumneavoastra personal dar si pentru o colaborare de lunga durata cu un partener de incredere.

De-a lungul timpului am inteles sa ne adaptam cerintelor clientilor nostri fiind capabili sa diversificam gama de produse, oferind produse si servicii la cel mai inalt nivel calitativ.

Produse
Produse precum jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete de panza dar si rulouri exterioare si usi de garaj sunt puse la dispozitie ca produse destinate protectiei solare cat si pentru umbrire.
Cifrele din spatele calitatii

Daca la inceput productia de jaluzele verticale era preponderenta circa 80% iar orizontalele reprezentau circa 20%, in prezent sau schimbat orientarile clientilor, si productia de rolete textile si rolete zi & noapte reprezinta 80% din productie.

De aceea ne-am si propus sa investim intr-o linie tehnologica mai performanta in cea ce priveste executia de rolete de panza.

Rolete textile si rolete zi si noapte
0
Jaluzele verticale
0
Rolete Textile
Roletele textile sunt foarte apreciate pentru diversitatea de culori si pentru ca se pot combina intr-un mod placut fie cu jaluzele verticale fie cu perdele.
citeste despre roletele textile
Utilaje folosite
Genmary Com este producator de jaluzele verticale, jaluzele orizontale din aluminiu, rulouri textile si rolete zi & noapte pe piata din Constanta.
citeste despre utilajele folosite
Jaluzele orizontale
Jaluzelele orizontale pe care le producem noi sunt cu lamela de 25 mm si sunt jaluzele orizontale gama set: adica atat bara de prindere cat si atele au aceeasi culoare.
citeste despre jaluzele orizontale

cateva date importante pentru noi

Istoric companie

In toamna anului 1993 am hotarat infiintarea societatii cu scopul de a distribui si a monta jaluzele in judetul Constanta si am ajuns dupa 27 de ani de activitate sa producem jaluzele in Constanta si sa asiguram distributie in toata tara.

Ulterior am achizitionat un utilaj cu cap ultrasonic pentru executia de rolete textile si rolete zi & noapte. De 3 ani incoace productia si cifra de afaceri a inceput sa creasca cu circa 10%.
1993

Origine

infiintarea societatii cu scopul de a distribui si a monta jaluzele in judetul Constanta
2008

Prima mare investitie

in valoare de 25.000 de euro pentru achizitionarea unui utilaj de confectionat jaluzele verticale
2010

Primele importuri

am facut primele importuri de materie prima din Europa mai precis Polonia
2020

Prezent

ne propunem sa investim in jur de 40.000 de euro intr-o noua linie tehnologica de executie a roletele textile.