Descriere utilaje

in Info produse
Descriere utilaje folosite de Genmary Com Constanta
utilaj tecno system pentru productia de jaluzele verticale Din anul 1993 pana in anul 1996, societatea noastra doar a asigurat masuratorile ,montajul si postgarantia produselor destinate umbriri cat si protectiei solare ,produse executate de societati de renume din tara.
Din cauza problemelor aparute cu termenul de livrare, deterioararea produselor la transport (in acei ani transportul se facea cu mesageria C.F.R.) sau a stocurilor ne-am tot gandit ca ar fi mai indicat daca am dezvolta o activitate de productie de jaluzele chiar la Constanta.

Incepand cu anul 1996 am hotarat ca activitatea de baza a societatii sa devina una de productie, si am inceput cu productia de jaluzele verticale. In acest scop am achizitionat 2 utilaje pneumatice ,una avand ca scop debitarea de material textil pentru jaluzelele verticale din material textil iar cealalata debitarea benzilor din p.v.c. pentru jaluzelele verticale din p.v.c..
In acelasi timp a mai fost nevoie de achizitionarea unei masini de cusut si a unei masini de taiat profile din aluminiu.

Prin anul 2001 am hotarat sa ne extindem gama de produse si am achizitionat din Suedia o line de productie manuala marca SANI pentru executia de jaluzele orizontale din aluminiu cu lamela de 25 mm. Lucrurile s-au complicat putin pentru noi dar in loc sa ne descurajeze, in anul 2008 am hotarat sa achizitionam un utilaj performant din Italia pentru productia de jaluzele verticale de la societatea TECNO SYSTEM. Investitia a fost in jur de 22.000 de euro, o investitie foarte mare ,era o provocare fiind demarata chiar la debutul crizei dar s-a dovedit o alegere buna in timp, pentru ca ne-a crescut productivitatea si calitatea jaluzelei verticale din material textil.

utilaj draco In anul 2013, fiind incurajati de cresterea cererii de rolete textile si a roletelor zi&noapte am contactat o firma din Polonia si am reusit cu greu sa mai facem o investitie in valoare de 15.000 de euro, achizitionand de la DRACO un utilaj dotat cu un aparat ultrasonic ce permite productia atat a roletelor obisnuite din panza cat si a roletelor zi&noapte.
Investitia se va amortiza in 7 ani ,dar merita pentru ca asigura o taiere de inalta calitate a materialelor textile si automat un grad mai inalt de satisfacere a cerintelor clientilor.

Toate aceste investitii au avut ca scop principal intarirea pozitiei noastre de producator de jaluzele verticale, orizontale din aluminiu, rulouri textile si rolete zi&noapte pe piata din Constanta.

Un lucru este cert fara investitii in domeniu nu ai cum sa rezisti presiunilor concurentei si nu ai cum sa convingi potentialii clienti sa vina la atelierul nostru sa ne cunoasca si sa lanseze comenzi cu certitudinea ca vor avea produsul dorit in cel mai scurt timp posibil la o calitate superioara si la un pret corect .