Info jaluzele orizontale

Written by admin on . Posted in Info produse

Descriere jaluzele orizontale:

Jaluzelele orizontale pe care le producem noi sunt cu lamela de 25 mm si sunt jaluzele orizontale gama set: adica atat bara de prindere cat si atele au aceeasi culoare cu codul de culoare ales pentru lamela.

Un avantaj al jaluzelelor orizontale este ca prin actionarea baghetei pot fi intredeschise atat cat este nevoie, iar prin actionarea snurului pot fi ridicate pana la inaltimea dorita.
  • Exista 20 de nuante de jaluzele orizontale pe care le putem produce.
  • Jaluzele orizontale sunt actionate manual.
  • Se pot executa jaluzele de pana la dimensiuni maxime de 9 mp pentru o singura jaluzea.
  • Jaluzelele orizontale din aluminiu sunt prevazute cu sisteme de prindere pe orizontala.

Documentatie Jaluzele orizontale Clasic Amarant®

Acesta este modelul care permite toate tipurile de utilizari, plecând de la aplicatii de dimensiuni mici sau moderate, pâna la aplicatii de dimensiuni maxime in jurul a 9 mp pentru o singura jaluzea. Sunt prevazute cu sisteme de prindere care permit prinderea jaluzelei atât pe orizontala, cât si pe verticala.

Caracteristici ale materialelor folosite pentru acest tip de jaluzea orizontala:

  • Lamela
Tip material lamela: aluminiu eloxat. Latimea lamelei: 25mm, Grosimea lamelei: 0.19mm. Provenienta lamelei: import SUEDIA. Culorile lamelelor: 20 nuante
  • Garnisa
Tip material: tabla aluminiu vopsita Dimensiunile garnisei:19x27mm Provenienta garnisei: import SUEDIA Culoarea garnisei: aceeasi culoare cu cea a lamelelor.
  • Textile
Tip material: poliester Provenienta textilelor: import SUEDIA Culoarea textilelor: aceeasi culoare cu cea a lamelelor
  • Alte componente
Tip material: material plastic termorezistente Provenienta componentelor: import SUEDIA Culoarea componentelor: aceeasi culoare cu cea a lamelelor
  • Dimensiunea jaluzelei
Latimea jaluzelei: conform dimensiunilor cerute de beneficiar (min. 29cm – max. 300cm). Lungimea jaluzelei: conform dimensiunilor cerute de beneficiar (max. 400cm)
  • Sistemul de actionare
Sistemul de actionare manual este realizat cu un mecanism de rotire a jaluzelelor, actionat cu o bagheta transparenta. Acest sistem permite rotirea jaluzelelor (într-o plaja larga, de aproape 360o) si deci reglarea fluxului luminos ce trece de jaluzea. Sistemul de actionare manual mai contine si un sistem de ridicare a lamelelor. Blocarea jaluzelei la o anumita înaltime se poate face cu un sistem compact cu role (un blocator) încorporat în garnisa. Blocare si respectiv deblocarea mecanismului se face prin actionarea atei jaluzelei. Pentru evitarea balansului sau pentru instalarea pe ferestre cu dubla deschidere (orizontala si verticala), se poate monta optional, un sistem de fixare lateral (fie varianta cu pin si cârlig fie varianta cu fixare laterala cu snur de ghidare).

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Rolete Textile

Roletele textile sunt foarte apreciate pentru diversitatea de culori si pentru ca se pot combina intr-un mod placut fie cu jaluzele verticale fie cu perdele.
citeste despre roletele textile

Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale pe care le producem noi sunt cu lamela de 25 mm si sunt jaluzele orizontale gama set: adica atat bara de prindere cat si atele au aceeasi culoare.
citeste despre roletele textile

Firma Gen-Mary Com

Ofera articole pentru finisaje interioare si exterioare de cea mai buna calitate, necesare unui nivel maxim de confort al locuintei dumneavoastra.
Strada Florilor, nr.11, Constanta
Tel: 0744-305 049 (Vodafone)
Tel: 0241.630.171
Email: vanzari@genmary.ro
Luni-Vineri: 8:00 - 17:00
Sambata: sunati pe mobil

Copyright© Gen-Mary Com SRL 2019