Instructiuni de montaj panouri solare

Written by admin on . Posted in Sfaturi

Va rugam sa tineti cont de urmatoarele:
  1. Tuburile interioare se incalzesc in timp ce montati instalatia – daca aceasta operatiune se face afara, la soare. Nu introduceti apa in instalatie dupa ce aceasta a fost montata ziua deoarece diferenta de temperatura intre sticla ferbinte si apa din retea va sparge tuburile! Introduceti apa foarte incet la prima incarcare, oprind alimentarea din cand in cand. Faceti aceasta operatie de preferinta dimineata devreme, inainte ca soarele sa bata direct pe tuburi. Daca nu puteti alimenta cu apa dimineata instalatia, asezati o panza sau un alt material care sa umbreasca tuburile peste acestea cu cel putin 5-6 ore inainte de a le umple cu apa. Va reamintim ca stricaciunile facute la montaj nu fac obiectul garantiei !!!
  2. Nu lasati tuburile la soare in timp ce le montati. Pastrati-le umbrite in cutia din carton si scoateti-le pentru montaj rand pe rand.
  3. Nu atingeti cu mana interiorul tuburilor deoarece acesta este fierbinte si poate produce arsuri!
  4. Nu uitati ca tuburile sunt din sticla subtire si ca sunt foarte fragile la manipulare. Manevratile cu atentie si nu uitati sa le ungeti cu apa cu sapun inainte de a le introduce in orificiile din rezervor, astfel ca acestea sa intre usor, rotind in timp ce introduceti tubul.
  5. In caz de spargere curatati foarte bine locul de cioburi si nu manevrati resturile de tuburi cu mana goala. Cioburile din sticla subtire taie foarte tare si exista riscul sa intre in piele!

Rolete Textile

Roletele textile sunt foarte apreciate pentru diversitatea de culori si pentru ca se pot combina intr-un mod placut fie cu jaluzele verticale fie cu perdele.
citeste despre roletele textile

Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale pe care le producem noi sunt cu lamela de 25 mm si sunt jaluzele orizontale gama set: adica atat bara de prindere cat si atele au aceeasi culoare.
citeste despre roletele textile

Firma Gen-Mary Com

Ofera articole pentru finisaje interioare si exterioare de cea mai buna calitate, necesare unui nivel maxim de confort al locuintei dumneavoastra.
Strada Florilor, nr.11, Constanta
Tel: 0744-305 049 (Vodafone)
Tel: 0241.630.171
Email: vanzari@genmary.ro
Luni-Vineri: 8:00 - 17:00
Sambata: sunati pe mobil

Copyright© Gen-Mary Com SRL 2019