Instructiuni de montaj panouri solare

Written by admin on . Posted in Sfaturi

Va rugam sa tineti cont de urmatoarele:
  1. Tuburile interioare se incalzesc in timp ce montati instalatia – daca aceasta operatiune se face afara, la soare. Nu introduceti apa in instalatie dupa ce aceasta a fost montata ziua deoarece diferenta de temperatura intre sticla ferbinte si apa din retea va sparge tuburile! Introduceti apa foarte incet la prima incarcare, oprind alimentarea din cand in cand. Faceti aceasta operatie de preferinta dimineata devreme, inainte ca soarele sa bata direct pe tuburi. Daca nu puteti alimenta cu apa dimineata instalatia, asezati o panza sau un alt material care sa umbreasca tuburile peste acestea cu cel putin 5-6 ore inainte de a le umple cu apa. Va reamintim ca stricaciunile facute la montaj nu fac obiectul garantiei !!!
  2. Nu lasati tuburile la soare in timp ce le montati. Pastrati-le umbrite in cutia din carton si scoateti-le pentru montaj rand pe rand.
  3. Nu atingeti cu mana interiorul tuburilor deoarece acesta este fierbinte si poate produce arsuri!
  4. Nu uitati ca tuburile sunt din sticla subtire si ca sunt foarte fragile la manipulare. Manevratile cu atentie si nu uitati sa le ungeti cu apa cu sapun inainte de a le introduce in orificiile din rezervor, astfel ca acestea sa intre usor, rotind in timp ce introduceti tubul.
  5. In caz de spargere curatati foarte bine locul de cioburi si nu manevrati resturile de tuburi cu mana goala. Cioburile din sticla subtire taie foarte tare si exista riscul sa intre in piele!

Firma Gen-Mary Com

Ofera articole pentru finisaje interioare si exterioare de cea mai buna calitate, necesare unui nivel maxim de confort al locuintei dumneavoastra.
Strada Florilor, nr.11, Constanta
Tel: 0744-305 049 (Vodafone)
Tel: 0241.630.171
Email: vanzari@genmary.ro
Luni-Vineri: 8:00 - 17:00
Sambata: sunati pe mobil
Copyright© Gen-Mary Com SRL 2013