Despre noi

Firma Gen-Mary Com S.R.L., infiintata in anul 1993 are ca obiect principal de activitate productia de jaluzele.
Produse precum precum jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete de panza dar si rulouri exterioare si usi de garaj sunt puse la dispozitie ca produse destinate protectiei solare cat si pentru umbrire.

Compania GEN-MARY

Avand o experienta in domeniu de aproape 20 de ani, firma noastra reprezinta cea mai buna alegere pe care o puteti face cand vine vorba de a va decora locuinta sau biroul cu produse destinate atat protectiei solare cat si a privirilor indiscrete.

Lunga experienta de care dispunem, calitatea lucrarilor efectuate, faptul ca am stiut sa ne respectam clientii si sa le stam la dispozitie oferind solutia cea mai potrivita care sa corespunda atat necesitatilor dar si buzunarului fiecaruia ne recomanda a fi partenerul dumneavoastra de succes indiferent daca sunteti in cautarea diferitelor produse pe care le oferim pentru uzul dumneavoastra personal dar si pentru o colaborare de lunga durata cu un partener de incredere.

De-a lungul timpului am inteles sa ne adaptam cerintelor clientilor nostri fiind capabili sa diversificam gama de produse, oferind produse si servicii la cel mai inalt nivel calitativ.

  jaluzelejaluzele de exterior
 
Jaluzele, Constanta, Rulouri, Rolete, Rolete de panza, firma jaluzele, Jaluzele orizontale Constanta, Jaluzele verticale ConstantaJaluzele in falduri, Perdele si draperii, Galerii pentru perdele, Rolete textile, Rolete zi si noapte, Rolete textile Hawaje, Rolete textile cu caseta, Rolete textile cu arc, Usi de garaj Constanta, Copertine, Jaluzele de exterior Constanta, rulouri de exterior Constanta, Rulouri exterioare Constanta, Jaluzele exterioare Constanta.

Rolete Textile

Roletele textile sunt foarte apreciate pentru diversitatea de culori si pentru ca se pot combina intr-un mod placut fie cu jaluzele verticale fie cu perdele.
citeste despre roletele textile

Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale pe care le producem noi sunt cu lamela de 25 mm si sunt jaluzele orizontale gama set: adica atat bara de prindere cat si atele au aceeasi culoare.
citeste despre roletele textile

Firma Gen-Mary Com

Ofera articole pentru finisaje interioare si exterioare de cea mai buna calitate, necesare unui nivel maxim de confort al locuintei dumneavoastra.
Strada Florilor, nr.11, Constanta
Tel: 0744-305 049 (Vodafone)
Tel: 0241.630.171
Email: vanzari@genmary.ro
Luni-Vineri: 8:00 - 17:00
Sambata: sunati pe mobil

Copyright© Gen-Mary Com SRL 2019